0 Товари |
0.00 грн.

Ваше замовлення

Сума
Сума всього:
0.00 грн.
В корзину

Згода на обробку моїх персональних даних

Цим, відповідно до закону України № 2297-VI «Про захист персональних даних» від 01.06.2010 року, вільно, своєю волею і в своїх інтересах висловлюю свою безумовну згоду на обробку моїх персональних даних інтернет-магазином «CashFront автоматизація торгівлі», зареєстрованому за адресою:
58000, вул. Головна, 249а (Магазин-салон "Інвайд"), Чернівці, Україна (далі по тексту - Оператор).
Ця Згода видана мною на обробку наступних персональних даних:

  • Прізвище, Ім'я, По батькові, E-Mail, Телефон, Адреса, IP-адреса

Згода дана Оператору для здійснення наступних дій з моїми персональними даними з використанням засобів автоматизації та / або без використання таких засобів:
збір, систематизація, накопичення, зберігання, уточнення, використання, а також здійснення будь-яких інших дій, передбачених чинним законодавством як не автоматизованими, так і автоматизованими способами.
Дана згода дається Оператору для обробки моїх персональних даних в наступних цілях:

  • надання мені послуг / робіт, направлення на мою адресу повідомлень, що стосуються наданих послуг / робіт;
  • підготовка та направлення відповідей на мої запити;
  • направлення в мою адресу інформації, в тому числі рекламної, про заходи / товари / послуги / роботи Оператора.

Ця згода діє до моменту її відкликання шляхом направлення відповідного повідомлення на електронну адресу Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її..

Заява про конфіденційність щодо поводження з особистою інформацією

Під заявою про конфіденційність особистої інформації, що надається в режимі онлайн, розуміється збереження конфіденційними таких даних про користувача як ім'я, поштова адреса та адреса електронної пошти, а також номери телефонів і т.д. Відповідно, вся особиста інформація, що надається користувачем, зберігається в безпечному місці і доступна тільки для певної групи персоналу фірми і може використовуватися виключно в цілях маркетингу нашої продукції або кращого задоволення потреб наших споживачів.

Списки наших користувачів є повністю закритою інформацією від будь-яких фірм і організацій і не можуть бути нікому передано.

  • Безпека передачі даних в мережі інтернет підтверджена:
    Essential SSL

Коротко:

Розробка програмного забезпечення для торгівлі;
Постачання комп'ютерної техніки зі встановленим ПЗ;
Системи контролю і обліку : ваги, сканери штрих-кода, принтери чеків і інше торгове устаткування.

Підписка

Не пропустіть наші новини!

Розташування:

58000, Україна, Чернівці
+380 (68) 196 8830
+380 (50) 374 9540
E-mail: office@cashfront.net